top of page

Міжнародний день «Дякую»


Сьогодні чудове свято. Це свято можна без перебільшення назвати однією з найбільш «ввічливих» дат у році. Слова подяки мають магічні властивості — з їх допомогою люди дарують один одному радість, висловлюють увагу і передають позитивні емоції. Без них наше життя стало б сірим і похмурим. Також в цей день всі бажають один одному не тільки «гарного дня», а й просто сказали «дякую». Дякують за рідні посмішки, спасибі за щоденну допомогу, спасибі за любов і увагу, які нам дарують кожен день рідні та близькі люди. Посміхатися в рідні очі і дякувати, просто за те, що вони є.

Слово «дякую», як вважають психологи, володіє магічними властивостями. На думку фахівців, вираз подяки покращує здоров’я як адресату, так і тому, хто виражає свої почуття. Слова подяки позитивно впливають на емоційний стан та розумову діяльність людини. Однак справжня вдячність, яка може принести користь, повинна йти тільки від чистого серця.

В закладах дошкільної освіти педагоги розповіли дітям про «чарівні слова», провели бесіди з ними про те, коли ми їх використовуємо і навіщо, чому ми не можемо обійтися без «чарівних слів», поміркували всі разом: що було б, якби «чарівних слів» не було, чи тільки за допомогою слів ми виражаємо свою вдячність та повагу іншим людям. Наші вихованці підготували свої роботи до дня «Дякую».

З Міжнародним днем дякую!

Більше фото доступні за посиланням.

bottom of page